OM OSS

LB Andersson Trädgård har en stabil yrkesefarenhet där vi är stolta över våra anställda.


2008 grundade dåvarande ägare och trädgårdsmästare LarsBertil Andersson företaget.

Nu drivs vi av AEB Fastighet och ingår i koncernern där vi nyttjar ännu mer kunskaper och kontakter. Övrig personal har 25-30 år i branschen samt ett antal nykomlingar som kommit med nya influencer. De flesta har yrkesbevis i flera moment som skötsel, underhåll, trädbeskärning och växtkännedom. Vår personal är kunniga och noggranna.


Vi använder miljögodkända moderna maskiner och verktyg.


Vi går under kollektivavtal med kommunal och gröna arbetsgivare.


"Kunskap, Kvalitet, Miljö och Gemenskap

Det är våra starkaste värdeord vi arbetar efter.

Trädgårdsanläggarna är en organisation som företräder sina medlemmar i trädgårdsbranschen. Från norr till söder har vi medlemmar inom trädgårdsanläggning, skötsel och andra företag som verkar inom vår bransch.


Vi ställer höga krav på våra medlemmar och kan med stolthet representera företag som gör skillnad för utemiljön i hela landet. Vi deltar aktivt i flertalet branschorganisationer både i Sverige och internationellt med fokus på Skandinavien och Europa.


Med all den kunskap och många års erfarenhet våra medlemsföretag besitter skapar vi ett fantastiskt närverk för utbyte av kunskaper och tjänster. Vi påverkar utbildningar. Vi ser till anställningsförhållanden. Vi jobbar för rättvisa möjligheter för att kunna verka som företag på den svenska marknaden.


Vi har sedan 1948 varit en ovärderlig trygghet för våra medlemmar och det kommer vi fortsätta att vara. Var med oss att fortsätta skapa hållbart arbete med utemiljöer och grönyteskötsel. Ansvar bygger kvalité, tillsammans tar vi ansvar för hela vår bransch."